Два случая на кражби в Русе по празниците. Щетите са

...
</TD
>Два случая на кражби в Русе по празниците. Щетите са
Коментари Харесай

Кражби мъчат русенци по празниците, щетите са за над 10 000 лв.

Два случая на обири в Русе по празниците. Щетите са на обща стойност от над 10 000 лева, заяви ОДМВР-Русе.

Служители на Първо районно управление (на МВР) са почнали изясняването на сигнал за кражба от строителен обект , намиращ се на ул. " Проф. Асен Златаров " в Русе. Според подадената от пострадалите информация, кражбата е извършена между 29 декември и 2 януари.

След прескачане на ограда и щурм на врата на помещение, служещо за склад, са били откраднати принадлежности. Заявената вреда е на стойност за към 3000 лева По случая е заведена кореспонденция.

Служители на Второ районно управление (на МВР) търсят причинител на кражба от товарни коли . За закононарушението е осведомена полицията през вчерашния ден, 03.01, като съгласно подаващия сигнала то е било осъществено през декември м.г. 

От три товарни возила, благосъстоятелност на българска компания, паркирани на бул. " Тутракан " в Русе, са били отнети 6 спойлера, закриващи резервоарите им. Щетата е посочена за към 7200 лева По случая е стартирана работа, в хода на формирана инспекция с оглед изясняване на осъществено закононарушение по чл.195, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР