Добрите строители в Турция вече получават по 1700-1800 евро на

...
</TD
>Добрите строители в Турция вече получават по 1700-1800 евро на
Коментари Харесай

Тези хора взимат уникални заплати за работа на обекти в Пловдив, 2500 евро на месец са им гарантирани!

" Добрите строители в Турция към този момент получават по 1700-1800 евро на месец. За да мога да образувам бригада за построяването на нова кооперация в България, аз им подсигурявам по 2 500 евро на месец “, споделя Джем Екремоглу, който обезпечава турски строителни бригади за обекти в София и Пловдив.

С наемането на служащи от трети страни се запълниха големи пробойни на трудовия пазар, като най-търсени в строителния бранш са турските строители.

" Много ваши опитни майстори отпътуваха на Запад и тук има голям недостиг на качествени експерти и на работна ръка като цяло. Добри фаянсаджии, да вземем за пример, в България към този момент работят за депутатски заплати.

Ние от Турция водим зидари, мазачи, кофраджисти, както и бригади за гипс картон, шпакловка, фаянс, теракот, боядисване “, добавя Екремоглу, представен от 24rodopi.com.

В момента на трудовата борса се търсят строителни служащи – багра и шпакловка, за 2 400 – 2 800 лв. бруто, до кофражисти за 4 500 лв. брутна заплата. Много са и офертите за работа в Западна Европа. Фирма търси да назначи монтажници на окачени и вентилируеми фасади с обещанието " Отлично възнаграждение - от 2160 евро чисто заплащане, и бонусна система, според от постигнатите резултати, посредством която възнаграждението доближава до 3300 евро нето ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР