Днес голямото пожарникарско семейство на РДПБЗН Пловдив изпрати в заслужен

...
</TD
>Днес голямото пожарникарско семейство на РДПБЗН Пловдив изпрати в заслужен
Коментари Харесай

РДПБЗН Пловдив изпрати в заслужен отдих двама свои дългогодишни служители

Днес огромното пожарникарско семейство на РДПБЗН Пловдив изпрати в подобаващ отдих двама свои дългогодишни чиновници:

Костадин Гьошев и Иван Янакиев.

Двора на улица " Преслав " 33 събра сътрудниците, които пристигнаха да изпратят с признателност началника на РСПБЗН Садово.

Завършил за инженер, Костадин Гьошев попада инцидентно в системата. Не съжалява за момент за избора на ориста да стане част от този екип, въпреки през 30- те години трудов път тук, неведнъж минава през разнообразни тествания. Обичан и подкрепян от управлението и своя обединен екип, той съумява да направи редица усъвършенствания в дребната постройка на службата и през днешния ден множеството битови и материални усъвършенствания на пожарната в Садово се дължат на неговия хъс, съобразителност, само че и премереност.

Също през днешния ден - 11 януари, Иван Янакиев от пожарната работа в Асеновград завърши последното си дежурство. С 30 години стаж като лидер на специфичен автомобил постоянно е избирал най- късия път към местопроизшествията, мислейки за сигурността на своя екипаж. Само водните пръски под които мина съумяха да скрият сълзите на неспокойствие и горест.

За своята безрезервност и двамата наши чиновници получиха почетен плакет и персонална признателност от шефа на РДПБЗН Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР