Днес, 16 април 2024 г., във фоайето на втори корпус

...
</TD
>Днес, 16 април 2024 г., във фоайето на втори корпус
Коментари Харесай

Национални дни на кариерата в Русе

Днес, 16 април 2024 година, във фоайето на втори корпус на Русенския университет се организираха “Национални дни на кариерата “.

Събитието се провежда от компанията JobTiger и Русенски университет. Основната цел на ревюто е евентуалните стажанти и чиновници, както и студентите и младите експерти да открият благоприятни условия за професионална реализация. Тази година във форума се включиха 21 работодателски организации.

Събитието откри доцент доктор Даниела Йорданова - началник на университетския “Център за кариерно развиване ", която даде думата за одобрение към участниците на ръководителя на Общото заседание учен Христо Белоев – почетен ректор на университета.

В своето приветствие учен Белоев акцентира, че съдействието сред уредниците на форума и университета се е трансформирало в една добра традиция и насърчи търсещите кариерни благоприятни условия да употребяват шанса си за намиране на път към сполучлива професионална реализация.

Участниците в събитието бяха поздравени и от господин Християн Петков - действен шеф на JobTiger.

Кариерната борса се отличи с извънредно многообразие и справедливо провокира интереса на множеството млади гости. На щандовете, ситуирани във фоайето на корпус 2 на университета, бяха показани компании от региона на търговията, автомобилостроенето, металообработването, финансовия бранш, превоза, държавни компании, институции и други

Живите срещи с представителите на компаниите изложители дадоха опция на търсещите професионална реализация да получат детайлна и точна информация за предоставяните благоприятни условия за работа, стажове и платени практики.

Събитието в Русе е шестото и последно за тази година от серията Национални дни на кариерата, която се организира в последните 10 дни още в София, Велико Търново, Габрово, Пловдив и Варна.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР