Дискусия за кризите в обществото и решенията, които предлага коалиция

...
</TD
>Дискусия за кризите в обществото и решенията, които предлага коалиция
Коментари Харесай

На среща в Пловдив ГЕРБ представи решения за изход от кризите

Дискусия за рецесиите в обществото и решенията, които предлага коалиция ГЕРБ-СДС, се организира в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив. В нея участваха претендентите от листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР доцент,, доктор Валерия Славова, Петър Троянов,, Емил Русинов и Адриана Генчева, както и представители на локалната конструкция на Старейшините в Пловдив.

" При срещите ми сграждани те споделяха, че рекордната инфлация, скъпите горива и енергоносители, понижената покупателна дарба и по-ниския витален стандарт са главните им паники. Притесняват се и за това по какъв начин ще изкарат зимата, ще има ли режим на тока, по какъв начин ще си заплащат сметките. Ние имаме експертиза и решения за излизане от рецесиите ", съобщи вторият в листата доцент.

Финансистът показа главните ограничения, заложени в програмата " България след рецесиите – проект за възобновяване ". Той съобщи, че макар рецесиите и неналичието на вложения, главният блян на ГЕРБ-СДС е към висок стопански напредък, единствено посредством който приходите на хората ще се приближат по-близо до средноевропейските.

" В нашата листа е реализиран доста добър баланс сред млади и остарели, само че не за сметка на качества, опит и експертиза, а с лидер и водач като Бойко Борисов имаме огромно преимущество, само че също по този начин и огромна отговорност. Ние почитаме опита на старейшините и разчитаме на тяхната мъдрост ", показа юристът Мирослав Тенев.

" Вярваме в успеха на ГЕРБ и в европейското развиване на България ", съобщи от своя страна ръководителят на пловдивската конструкция на Старейшините Атанас Тинков.

Решението е на 2-ри октомври да излезем да гласуваме с № 24, прикани той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР