Динко Вълев защити полицаите, преследвали бившия републикански шампион по борба

...
</TD
>Динко Вълев защити полицаите, преследвали бившия републикански шампион по борба
Коментари Харесай

Динко Вълев защити полицаите след смъртта на бившия борец: Тъпотия, няма държава!

Динко Вълев отбрани служителите на реда, преследвали някогашния републикански първенец по битка Пламен Пенев, умрял след случая в Стара Загора.

" Оня се прави на Рамбо, тръгнал да се бие с тях и по един или различен метод умира. За мен полицията е права, тъй като си е свършила работата на 100%. Каква страна сме без полиция? Значи, в случай че в този момент осъдят момчетата служители на реда, нарушителите ще вдигнат глава и ще кажат - о, то няма закони. Като убият 5-6 души показно, всичко ще се оправи ", разгласи Динко във видео, което по традиция снима в автомобил в придвижване.

" Аз съм твърдо зад служителите на реда Живко и Цецо от Стара Загора, дори съм наел юрист Марковски и няма да бъдат отстранени от работа. Каквото и да стане, би трябвало да застанем зад тях.

Съгласен съм да дам каквото би трябвало, само че да се потвърди, че момчетата са си свършили работата както би трябвало. Да тръгнеш да гониш нарушител и да те изкарат отговорен? Е**ти тъпотията! За следващ път се убеждавам, че няма страна ", подрежда във видеото " ловецът на мигранти ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР