Десетки са сигналите в социалните мрежи за непочистени от трева

...
</TD
>Десетки са сигналите в социалните мрежи за непочистени от трева
Коментари Харесай

Междублокови пространства се превърнаха в джунгла заради липсата на държавен бюджет

Десетки са сигналите в обществените мрежи за непочистени от трева междублокови пространства в Благоевград, видя кореспондент на Blagoevgrad24.bg.  Оказва се, че казусът е извънредно сериозен, а в основата му стои неналичието на признат държавен бюджет, стана ясно по време на конференция на кмета на общината Илко Стоянов.

Той изясни, че заради многото превалявания от дъжд в последните месеци на всички места е избуяло огромно количество трева. Общинските чиновници обаче не смогват да се оправят с казуса, защото има остра потребност от назначението на още работна ръка. Оказва се, че на този стадий няма задоволителен финансов запас за назначението на още косачи, което е следствие от неналичието на държавен бюджет.

В момента предпочитано се коси в централна градска част, по главните улици и булеварди, както и в парк " Бачиново “. Останалите региони са оставени за по – късен стадий, а хората недоволстват, тъй като на доста места височината на тревата доближава съществени размери. Поради неокосените площи не е почнало и второ отнасяне против кърлежи, което е различен сериозен проблем, който тормози благоевградчани.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР