Чухте ли новината? Едно от любимите места на почитателите на

...
</TD
>Чухте ли новината? Едно от любимите места на почитателите на
Коментари Харесай

2000 кв.м шоурум с мебели от ново поколение в Пловдив!

Чухте ли новината? Едно от обичаните места на феновете на красивия и съвременен интериорен дизайн, към този момент е по-голямo и отворенo за гости всеки ден!

Правилно се досетихте! Става въпрос за реновирания шоурум на мебели Carmen, който към този момент разполага с цели 2000 кв.м изложбена повърхност, на които можете да откриете едни от най-атрактивните и модерни модели мебели за дома, офиса, хотели, заведения за хранене и заведения.

Какво ще откриете?

В шоурума на мебели Carmen ви чака голямо многообразие от мебели за дома и работното място, като маси и столове за трапезарията,, офис, геймърски и детски столове, регулируеми бюра, както и още доста вдъхновяващи, модерни решения за обзавеждане. В портфолиото на марката ще откриете оферти в разнообразни стилове - от съвременно минималистични до типичен, в богата гама от цветове и материи. Всички мебели са направени от висококачествени материали, които ви подсигуряват издръжливост и дълготрайна приложимост. В шоурума ще намерите също и техника - климатици от потвърдени марки, камери за видеонаблюдение, домофонни системи и smart home съоръжение.

Кога можете да го посетите?

За да бъде извършването на покупки ви още по-приятно и комфортно, вратите на шоурума на мебели Carmen в Пловдив са отворени за посещаване всеки работен ден от 10:00 до 19:00 ч., както и през уикенда от 10:00 до 18:00 ч.

Защо да изберете мебели Carmen?

Освен безспорното качество и огромно многообразие, шоурумът разполага със складови наличия, което значи, че можете да се сдобиете с новите си мебели на мига, без да се постанова да чакате дълги периоди за направа и доставка.

Но това не е всичко! Ежемесечните промоционални оферти и атрактивни предложения в разнообразни категории, ви разрешават да пазарувате преференциално и при най-хубави условия.

Модерен и разнороден шоурумът на дава на посетителите си комфортна среда за разглеждане, тестване и избор на мечтаните мебели, което прави извършването на покупки по-лесно и прелестно от всеки път! Ако към момента не сте се докоснали до магията на интериорния дизайн, заповядайте в шоурума на ул. " Нестор Абаджиев " 13 още през днешния ден.

Можете да посетите и останалите шоуруми на компанията на следните адреси:

София, бул. " Брюксел " 14,

Варна, бул. " 3-ти март " 30А,

Бургас, ул. " Одрин " 50 РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще!
Още вести от:07:05 / 10.05.202322:36 / 09.05.202321:25 / 09.05.202318:53 / 09.05.202318
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР