Читател на Plovdiv24.bg сподели за проблем след ремонта на ул. Радко

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg сподели за проблем след ремонта на ул. Радко
Коментари Харесай

Сигнал за изключително опасен проблем след ремонт на улица в Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg показа за проблем след ремонта на ул. " Радко Димитриев ".

" Движението по улицата осезаемо набъбна. Но по време на ремонта, доста военни и поданици започнаха да стопират на самата улица сред " Радко Димитриев " и " Капитан Коста Паница ". Отстрани на склада на магазин Зора. Съответно разминаването по улицата на 2 по-големи коли се затруднява. Да не приказваме, че тирове постоянно правят товаро-разтователни дейности пред склада, което изцяло лимитира видимост и свободно напредване. Най-големият проблем обаче е, че няма построен естествен тротоар. "

" Пешеходците са принудени да слизат на пътното платно, тъй като тротоарът е стеснен и през средата му минават лампи. Майки с колички слизат на улицата, тъй като количка не може да премине от там. Това се случва навръх завоя, без никаква видимост! Изключително рисково е. "   

Близо две години продължи сагата с ремонта по въпросната улица. Много поданици обаче останаха извънредно недоволни от качеството на ремонта.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР