Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да

...
</TD
> Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да
Коментари Харесай

Много ядосан пловдивчанин сподели до болка познат казус

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, с цел да изясни и показа следващия проблем, на който се е натъкнал с градския превоз на Пловдив. Даваме му думата:

За следващ път разписанието и обслужването на линия 113 демонстрираха неадекватността си. Днес чаках рейса на спирка номер 401 на бул. “Васил Априлов ". Зарадвах се като видях на виртуалното табло 3 минути оставащи до идването на рейса. Но уви, скоро свърши насладата ми, тъй като се появи едно малко щъркелче с номер 113, което обаче караше в междинното платно. 

Подмина спирката без да стопира, само че очевидно имаше слизащи и след спирката внезапно мина в дясното платно съвсем до бензиностанция “Газпром ". Спря и потегли без да вземе хора. Не стига, че разписанието е 20 минути на тази линия, а на всичкото от горната страна прескачат и спирки, тъй като са препълнени с възпитаници от и за Английската гимназия. Обаче ние нямаме виновност за тази пренаселеност и малко рейсове. Писал съм доста пъти и на “Автотранс Чолаков " и на община Пловдив, само че няма резултат. Мълчание. Искам в случай че може посредством Вашата медия да попитам още веднъж “Автотранс Чолаков ", както и Община Пловдив: по кое време мислят да оправят казуса с тази линия - да сгъстят разписанието, или да пуснат по-големи рейсове. Ако “Автотранс Чолаков " не може да се оправи с обслужването, да я дават тогава на Петко Ангелов - той най-малко си съблюдава разписанията и рейсовете са му чисти и поддържани. Но сегашната обстановка с дребен и замърсен препълнен щъркел на 20 минути не е съответно обслужване въобще изключително в час пик!!!

Един доста сърдит пловдивчанин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР