Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да съобщи

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да съобщи
Коментари Харесай

Този е наглецът на седмицата! Не те ли беше срам да го направиш?

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да заяви за съществено нарушаване на пътя. Сигналът е изпратен и до началника на Първо РПУ Пловдив:

" Уважаеми господин Солаков. Пиша Ви това писмо да Ви срещна с една обстановка, на която попаднах на 15 февруари вечерта, до момента в който пътувах по бул. " Никола Вапцаров ". Това се случи сред двата светофара на кръстовищата на улиците на ул. " Константин Геров " посока светофара на ул. " Михаил Георгиев " и по-точно на пешеходната пътека.

Ситуацията се случи в 18:47 часа. Тъй като имаше запушване на въпросния бул., на самата пешеходна пътека един водач мисля, че направи нарушаване, като направи противоположен, качвайки се на мястото, където хората чакат по средата на двете пътни платна, преди да пресекат.

Чудя се това ли ни е европейското образование? Всеки, в случай че почне да се изтарикатява и да прави такива нарушавания, до каква степен ще стигнем? Нали сякаш би трябвало да имаме малко европейско мислене? Нали по тази причина има Закон за придвижване по пътищата?

Човекът изчака да няма хора на въпросното място да направи това нарушаване, както ще видите на клипа, който е къс и е от моя YouTube канал. Не знам дали ще може да го санкционирате. Приятно гледане на Всички и бъдете здрави! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР