Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да
Коментари Харесай

Читател разказа какво се е случило в мола преди снимането на клипа

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, с цел да опише:

" На 03.04.2023г. бях с другари в мол " Пловдив ", стояхме извън да пушим по цигара и тогава някой от компанията сподели, че вижда Емили тротинетката да влиза в мола. Решихме да я последваме и да се снимаме с нея. Когато влязохме вътре, видяхме, че тя е с Тихомир, Тошо Куката и Петко (Чеченеца).

Снимахме се с Емили и Чеченеца, до момента в който си вършим фотосите Тошо разказваше какъв брой пари вършат от клипчетата и сподели, че са пристигнали да снимат някакво видео. След фотосите стартира спор сред Тошо и един от приятелите ми, Куката искаше той да стартира да лази и да лае като куче и те да го снимат, при което момчето му отхвърли и го попита за какво да не клекне той и започнаха да се карат, най-после взехме решение да прекратим разногласието и си тръгнахме.

След това към този момент разбрахме за случилото се и като започнах да чета новините и това по какъв начин Тошо твърди, че момчето е желало да се снима, се сетих по какъв начин те пристигнаха с ясната цел какъв клип желаят да снимат, само че си търсят момче, което да го направи. Е, очевидно са го намерили. Съжалявам за момчето, желая тези слабоумници да си получат заслуженото и да се гаврят по този начин както те го вършиха! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР