Бръснарница в бургаския ж.к. Зорница“ е била атакувана в първия

...
</TD
>Бръснарница в бургаския ж.к. Зорница“ е била атакувана в първия
Коментари Харесай

Драснаха клечката на бръснарница в Бургас! Връщат ли се мутренските години?

Бръснарница в бургаския ж.к. " Зорница “ е била атакувана в първия ден на новата година, оповестиха работещи в нея пред Burgas24.bg . След счуване на стъкло помещението е било залято със запалителна течност. Пламъците са нанесли вреди за десетки хиляди левове.

Собственикът на салона  е уверен, че знае кои стои зад палежа. Единият от причинителите към този момент е арестуван. По наша информация подпалвачът се споделя Иван Иванов и е познайник на полицията.  От Районната прокуратура в Бургас потвърдиха, че е арестуван за период до 72 час мъж с букви И.И.. От там оповестиха, че са осъществени оглед на местопроизшествието и разпити. Конкретно лице е разпитано в качеството на очевидец. Полицейските чиновници не престават работата си за определяне на гарант на осъщественото незаконно действие.    

Собственикът на бръснарницата показва като гарант мъж с букви Д.Б. Според него сегашният палеж е обвързван с различен от първите часове на 2023 година. Тогава е изпепелен различен негов бизнес – обект за турска кухня до Механотехникума в Бургас.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР