, бе осъден на една година лишаване от свобода днес

...
</TD
>, бе осъден на една година лишаване от свобода днес
Коментари Харесай

Осъдиха шофьора, който удряше полицаи

, бе наказан на една година отнемане от независимост през днешния ден след съглашение с прокуратурата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Подсъдимият Милко Узунов е с няколко предишни осъждания и сега живее в Германия, където работи като водач.

Днес Узунов се приет за отговорен и пожела по-лек режим от съда, като показа, че е на прага от основаване на семейство и затова желае да излезе по-бързо на независимост.

Той е обвинен, че на 26.05.2023 година в гр.Пловдив е имал високорискови наркотични субстанции, както и че е управлявал автомобила си след приложимост на амфетамин, тетрахидроканабинол и морфин.

Узунов има повдигнато обвинение е и по тази причина, че е попречил на служители на реда да изпълнят отговорностите си и не е извършил разпореждането да прекрати шофирането на автомобила си.

Тези му дейности са предиздвикали автопатрул да го преследва по улиците на града. След гонка той е спрял, слязъл е от автомобила и побягнал.

При задържането му е оказал опозиция, като се е дърпал, бутал и удрял служителите на реда. С тези си дейности е предизвикал лека телесна щета на един от тях.

Районен съд Пловдив осъди Милко Узунов на една година отнемане от независимост и санкция в размер на 2 хиляди лв.. Той бе лишен от право управление на МПС в периода на присъдата. 

Мярката му за неотклонение " задържане под стража " бе прекъсната и незабавно влезе в действие присъдата му за отнемане от независимост.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР