Бащата на малтретираното 5-годишно дете ще се срещне със сина

...
</TD
>Бащата на малтретираното 5-годишно дете ще се срещне със сина
Коментари Харесай

Бащата на малтретираното 5-годишно дете ще се срещне със сина си

Бащата на измъчваното 5-годишно дете ще се срещне със сина си за пръв път след излизането му от болничното заведение. Това заяви за Plovdiv24.bg  Донка Аргирова, шеф Дирекция " Социално подкрепяне " в Пловдив.

" Можем да кажем, че работим интензивно с бащата, той има достъп до детето си ", сподели Аргирова. 

Срещата през днешния ден ще се реализира отвън общественото заведение поради грипната зараза, с цел да не се заплашва здравето на останалите деца, настанени в Центъра, посочи Аргирова. 

Веднага след излизането му от болничното заведение, откакто беше измъчвано и обезобразено от приятеля на майката, момченцето е било настанено в Център от фамилен вид.

Пред една от националните малките екрани бащата съобщи, че обществените управляващи му отхвърлят достъп до детето. А през днешния ден от " Закрила на детето " се изпуснаха и разясниха импровизирано, че контактът сред двамата не е непосредствен. 

Донка Аргирова обаче съобщи с решителност, че контактът сред бащата и детето е непосредствен и няма място за терзание. Момчето е настанено в Центъра, усеща се добре, а през днешния ден ще се реализира срещата с татко му. Детото се възвръща постепенно и към този момент се усеща по-добре.

Майката до момента не е заявявала предпочитание пред обществените служащи, че желае да види детето си. Но те твърдят, че дамата контактува с бащата на детето си и получава информация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР