Аз няма да се оправдая и за трите се признавам

...
</TD
>Аз няма да се оправдая и за трите се признавам
Коментари Харесай

Избягал от ареста в Пловдив нарече съдията по делото шефе

" Аз няма да се оправдая и за трите се признавам за отговорен. Каквото решите вие, шефе ". Това сподели избягалият от ареста Юлиян Михайлов на арбитър Васил Тасев, който по-рано през днешния ден дефинира наказванията му, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Срещу беглеца Михайлов са повдигнати 3 обвинявания. Случаят е от 15.12.2022 година, когато той бил арестуван със заповед за задържане и все пак е съумял да избяга от арестно помещение на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив.

На същата дата незаконно е попречил на полицейски контрольор Г.М.К. и Н.Т.М. от бранш " Охранителна полиция “ да изпълнят отговорностите си. Той е осуетил желанието им за осъществяване на инспекция посредством бягство.

Михайлов е упрекнат също, че на 15.12.2022г. е държал в себе си високорисково наркотично вещество – 0,349 гр. без позволение. Новото психоактивно вещество  спада към по този начин наречената група на синтетичните канабиноиди.

Защитата му съумя да подписа съглашение с прокуратурата и наказването, което той ще получи общо за трите обвинявания, са 6 месеца отнемане от независимост и санкция в размер на 500 лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР