Актьорът Владимир Зомбори от нашумелия телевизионен сериал Вина“ днес е

...
</TD
>Актьорът Владимир Зомбори от нашумелия телевизионен сериал Вина“ днес е
Коментари Харесай

Само в Plovdiv24.bg: Владимир Зомбори с важна новина за продължението на сериала Вина

Актьорът Владимир Зомбори от нашумелия ефирен сериал " Вина “ през днешния ден е в Пловдив и застана пред камерата на Plovdiv24.bg безусловно .

Ще има ли продължение забавната история и по какъв начин се усеща в града под тепетата артистът - вижте какво показа той за читателите:

" В Пловдив се усещам като у дома си. Снощи на финала на сезона в Сандански беше грубо, не съм очаквал такива реакции и страсти от хората. Изпитвам задоволство от добре свършената работа. Аз съм човек, който повече гледа напред, само че съм удовлетворен от това, което направихме.

Работата ми с Мишо Билалов ме предизвика да науча най-различни неща за специалността и за мен самия. За пръв път снимах нещо сходно с подобен размер и динамичността бе доста огромна, съвсем нямах свободно време даже да прегледам региона.

Финалът в действителност бе отворен. Но нощес разбрах от Емил Кошлуков, че в Българска национална телевизия към този момент са дали своят вот да има продължение. Първо би трябвало да се задвижи машината, която да финансира всичко и тогава другото.

Нямам никакво чувство за популярност и се надавам да го нямам, тъй като това е подло нещо ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР