18-годишен русенец е продавал райски газ на тийнейджър, научи Ruse24.bg.

...
</TD
>18-годишен русенец е продавал райски газ на тийнейджър, научи Ruse24.bg.
Коментари Харесай

С помощта на родител, хванаха русенец, продавал райски газ на 16-годишен

18-годишен русенец е продавал божествен газ на младеж, научи Ruse24.bg . От ОДМВР-Русе оповестиха, че чиновници от Първо районно управление (на МВР) са открили русенец, който е продал божествен газ на малолетен. За случая алармирал родител. На 21 март в Първо районно управление (на МВР) е получен сигнал от мъж от Русе, който съобщил за нерегламентирана продажба на божествен газ на малолетния му наследник от незнаен млад мъж.

Бащата разказал на служителите на реда, че е забелязал смяна в държанието на детето си и след диалог с него е схванал, че това се дължи на използването на божествен газ, който той си е закупил от русенец. Родителят съумял да се свърже с продавача, само че когато се срещнали и той извикал полиция " търговецът “ избягал.

По сигнала в Първо районно управление (на МВР) е заведена кореспонденция. В хода на осъществените по инспекцията оперативно-издирвателни дейности, чиновниците на реда са открили, че въпросният " търговец “ е пълновръстен русенец на 18 година, който е продал на 16-годишното момче деазотен оксид /райски газ/ в огромно количество – четири бутилки по 0.950 ml. На 18-годишния е формиран акт от РЗИ – Русе, по член 56а, т. 1 от Закона за здравето.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР