TBI Bank има нов ръководител на отдел Корпоративни комуникации. Мария

...
TBI Bank има нов ръководител на отдел Корпоративни комуникации. Мария
Коментари Харесай

Мария Желязова е новият ръководител Корпоративни комуникации в TBI Bank

TBI Bank има нов началник на отдел " Корпоративни връзки ". Мария Желязова се причислява към компанията от Coca-Cola HBC, където е била виновна за връзките на Business Services Organization - най-младото и бързоразвиващо се звено.

На предходната си позиция тя е развивала вътрешната и външната връзка, съдействала е за построяването на работодателската марка и за основаване на предпоставките за позитивна смяна в компанията и ангажираността на чиновниците. Преди това тя е била част от PR и CSR екипа на Societe Generale Expressbank. Тя е част и от екипа на Един % смяна - съдружие, чиито начинания са ориентирани към хора, които са подготвени да дават и да провокират дълготрайна и осезаема смяна в обществото всеки месец, показват от TBI Bank.

На новата си позиция Желязова ще дава отговор за отдел " Корпоративни връзки " и ще ръководи развиването на марката на двата съществени пазара - България и Румъния. Тя също по този начин ще се концентрира мощно върху построяването на интернационалната известност на TBI Bank.

" Щастлива съм да се причисля към фамилията на TBI Bank и екипа, който е зает да обслужва нашите аудитории и сътрудници на най-високо равнище, споделя Мария. За нас идват вълнуващи времена. През годината ще се стартират от ден на ден и повече нови артикули и услуги и дружно с екипа нямаме самообладание да разкажем на света за тях ", споделя самата тя.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР