Тазвечершното издание на Шоуто на Слави (15.09.2017 г.) започна с

...
Тазвечершното издание на Шоуто на Слави (15.09.2017 г.) започна с
Коментари Харесай

Слави Трифонов се появи в ефир и каза, че трябва да се борим с несправедливостта

Тазвечершното издание на " Шоуто на Слави " (15.09.2017 г.) стартира с водещ... Слави Трифонов, откакто авансово бе обявено, че той ще се появи на екран на 15 септември.
Предаването беше проведено към диалог сред Слави, сценаристите от неговия екип и музикантите от " Ку-Ку бенд ". В началото на предаването Трифонов анонсира, че защото има доста въпроси към него, е решил да опровергае всички клюки, които излязоха през последните месеци.
Той разгласи, че е направил интервенция на крайници си това лято в България, разяснява и излезлите подправени вести за неговата гибел, за което се наложи даже да изпрати писмо до медиите по-рано .
Слави бе предизвикан от въпрос на сценариста Ивайло Вълчев за това, че е изгубил дело от предаването " Господари на ефира ". Трифонов сподели, че в действителност е завел четири каузи - едното е извоювано от него, другото от предаването " Господари на ефира ", а останалите две каузи са извоювани също на разнообразни инстанции от водещия . Той разгласи, че става въпрос за това, че предаването, продуцирано от Джуди Халваджиян, е взимало фрагменти от " Шоуто на Слави ", без даже да пита екипа на Трифонов.
Припомняме, че преди няколко дни от " Господарите " се похвалиха, че са спечелили 9-годишна правосъдна борба с " Шоуто на Слави ".
Исковете, предявени от продуцентската компания на Слави Трифонов " Седем осми " АД, бяха за непозволено потребление на фрагменти от шоуто му в " Господари на ефира ". На 2 август обаче Върховния касационен съд (ВКС) реши дефинитивно и без право на обжалване, че нарушаване на закона няма, оповестиха по-рано от " Господари на ефира ".
Слави Трифонов сподели още, че е пуснал днешното писмо в интернет по въпроса с референдума и съобщи, че по закон през вчерашния ден (14 септември) Народното събрание е трябвало да прегледа допитването, защото изтича тримесечният период за това.
Според Слави интернет е мястото, където в този момент има независимост на словото . Той въпреки всичко сподели, че не се усеща затворен и заплашен в малкия екран да каже това, което мисли.
Мисля, че това, което ги тормози, е политически план и би тормозило всеки притежател на медия. Несправедливостта против този референдум е голяма. Тази неправда за това, че не се съобразиха с толкоз доста хора, които се явяват суверен, би следвало да бъде честен избор. Трябва да се борим против несправедливостта. Така едно общество би трябвало да възпитава децата си , стана ясно още от думите на Трифонов.
Той разяснява, че в действителност се прекалява с шума по нощните заведения по морето, само че съгласно Слави вицепремиерът Валери Симеонов си натрупа спомагателни точки с това, което направи, тъй като няма с какво друго.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР