Тази вечер зрителите ще видят как в Къщата на VIP

...
Тази вечер зрителите ще видят как в Къщата на VIP
Коментари Харесай

Пламен влиза в ролята на Пчела-майка в Къщата на VIP Brother

Тази вечер феновете ще видят по какъв начин в Къщата на VIP Brother 2013 посрещат утрото с едно „ жужащо “събуждане, което ще загатва за идна седмична Мисия на „ Пчели-работнички “.

Неподозиращите нищо ще намерят избора на събуждащите звуци за много занимателен, само че не след дълго в ролята на „ жители “, те ще би трябвало да приветстват своята Пчела-майка Пламен.

В днешния епизод BIG Brother ще ревизира какъв брой хуманни и обществено ангажирани са. За задачата те ще се разделят на два тима, които ще влязат в борба за най-успешен благотворителен търг.

Всеки един от участниците ще предложи онлайн своя обичана движимост, която може да стане владеене на някой от феновете на предаването.

В първия тим ще вземат присъединяване Пламен, Златка, Ирина, Мариан, Мира и Тервел, а във втория – Мишо Шамара, Станка, Ваня, Йоана, Лияна и Стойко. Феновете ще имат опция да дефинират дали Мисията им е сполучлива с наддаване през идващите 5 дни.

Отборът, който победи в търга, ще вземе решението за каква идея да бъде дарена събраната сума.

Сред дарените движимости участва трикото на Станка Златева от присъединяване й на Олимпийските игри 2012 в Лондон, както и боксовите ръкавици на Тервел Пулев.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР