Тази вечер зрителите на VIP Brother ще проследят емоционалния полуфинал

...
Тази вечер зрителите на VIP Brother ще проследят емоционалния полуфинал
Коментари Харесай

Двама напускат Къщата на VIP Brother тази вечер

Тази вечер феновете на VIP Brother ще проследят прочувствения полуфинал на най-любовния сезон на шоуто.

Съквартирантите ще опишат какво са научили за себе си по време на двумесечното премеждие, коментаторите за първи път ще имат опция да насочат провокативните си въпроси непосредствено към финалистите, а в края на вечерта двама ще финишират на осмо и седмо място.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ, КОИТО НАПУСНАХА VIP BROTHER

Само два дни преди огромния край на VIP Brother 2017, финалистите ще имат доста специфична задача. Те ще би трябвало да останат уединено със себе си, да подредят мислите си, да синтезират прекарванията си за последните два месеца и да напишат есе на тематика „ Приключението VIP Brother”. Какви заключения направи всеки един от тях, какво завоюва и загуби ли нещо в шоуто, ще разберем напълно скоро.

Полуфиналът на VIP Brother ще даде опция на постоянните коментатори да зададат своите горещи въпроси онлайн, непосредствено към финалистите. Кристина Патрашкова, Любен Дилов – наследник и Кали ще бъдат по-директни от всеки път, а какви отговори ще получат, следва да разберем.

След доста страсти и откровения, с най-известната Къща ще се разделят двама финалисти и ще заемат почетните осмо и седмо място, а кои ще бъдат те, ще решат феновете на NOVA.

Вижте още от Къщата на VIP Brother:

Алекс се среща с татко си след сватбата във VIP Brother

Шеф Петров, Тото и Дани Златков ще се борят за оставане във VIP Brother

Извънредна обстановка наложи интервенция на Big Brother

Мегз с невиждан опит за протест във VIP Brother

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР