Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,

...
Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,
Коментари Харесай

Краят на обета за мълчание на шеф Петров взривява Къщата

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, най-известната Къща още веднъж ще се взриви, а основни настоящи лица ще бъдат най-скандалните Съквартиранти началник Петров и Мария.

След като Big Brother разреши на началник Петров да приказва и готви още веднъж, той призна, че си е дал сметка за своите прибързани реакции, по отношение на останалите съквартиранти, и си е взел значими поучения, наблюдавайки ги в профил.



Тази вечер обаче скандалният готвач ще покаже изцяло противоположно на думите си държание и ще влезе в колосален конфликт с дизайнерката Миглена Каканашева, която до неотдавна беше измежду най-близките му хора в Къщата. Продължителната замяна на остри реплики сред тях ще прерасне в тежки персонални обиди и обвинявания, а Даниел Златков ще се намеси, заставайки на страната на Мегз.

Още един конфликт на до неотдавна близки хора в шоуто ще провокира учудването на съквартирантите. Часове преди да напусне Къщата, Мария ще изкаже възмущението си от Енджи, а опитите на красивата ливанка да се отбрани единствено ще усложнят обстановката. Мария ще я засипе с обвинявания за несъобразителност и пренебрежение, поради помещението, в което двете спят, а съумяха ли диетоложката и певицата да стоплят връзките си преди напускането на Мария или се разделиха със скандал, следва да разберем.



В живото предаване на VIP Brother нощес фурията Мария напусна Къщата по лично предпочитание, а Дани Милев – по волята на феновете. Двамата признаха, че шоуто доста ще им липсва и ще наблюдават с интерес протичащото се с някогашните им съквартиранти.

овече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.

Ваня Щерева и Тото в рискова игра с неочакван край

Близначките първи напуснаха VIP Brother 2017

След серия кавги любовта във VIP Brother се завръща

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР