Тази вечер във , един Съквартирант изненадващо напуска Къщата по

...
Тази вечер във , един Съквартирант изненадващо напуска Къщата по
Коментари Харесай

Един Съквартирант изненадващо напуска Къщата по собствено желание

Тази вечер във, един Съквартирант изненадващо напуща Къщата по лично предпочитание. Кой е той и за какво ще вземе това решение, следва да разберем. Междувременно, един от номинираните тази седмица Мегз, Шеф Петров, Дани Златков, Дани Милев, Сашка Васева и Ваня Щерева също ще постави завършек на пребиваването си във VIP Brother, само че по силата на зрителския избор.

В живото предаване тази вечер ще проследим и една същинска загадка в Къщата на Big Brother. Шеф Петров безспорно е най-скандалният и избухливият измежду Съквартирантите. Бавно, само че несъмнено той съумя да се скара и да обиди грубо по-голямата част от звездите, само че и направи един необикновен жест към тях – одобри да разгласи обет за безмълвие в името на общото богатство. Тази вечер ще забележим по какъв начин всички в Къщата ще трансформират отношението си към Шефа, ще го схванат и ще признаят, че той в действителност е добър човек. Дали обаче Борис Петров ще удържи на думата, която е дал на Големия брат и ще си извади ли поучения от дългите дни, прекарани в цялостно безмълвие, следва да разберем.
 началник Петров
Дори и без Шеф Петров, в най-известната Къща няма да липсват кавги. Напрежението сред Сашка и Мария пораства с всяка минала минута, а довечера ще забележим по какъв начин то още веднъж ще излезе на дневен ред, предизвикано от един на пръв взор занимателен преглед на Съквартирантите, който Васева ще направи. Какво ще накара Мария още веднъж да избухне против колежката си и в последна сметка ще намерят ли обща тематика двете поп-фолк диви, ще разберем довечера от 20:00 часа по NOVA.
 Сашка
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР