Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис актьорите близнаци Деян

...
Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис актьорите близнаци Деян
Коментари Харесай

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“: Актьорите Деян и Дарин Ангелови пристигат в студиото с боклукчийски камион

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис " актьорите близнаци Деян и Дарин Ангелови дойдоха в студиото по нетрадиционен метод с боклукчийски камион, който ги докара пред bTV.

Водещият Николаос провокира актьорите да изкарат цялостна промяна с момчетата, които се грижат за чистотата, с което сбъдна една детска фантазия на Деян и Дарин да карат боклукчийски камион.

Смехът с близнаците Дарин и Деян продължи и в студиото, когато Николаос сложи двамата артисти посред спонтанна " строителна площадка ", в която си разказваха строителни смешки и, несъмнено, похапнаха на вестник.

Деян и Дарин замениха диванчето на Николаос и седнаха на тухли четворки, тъй като въпреки и трето потомство артисти, театърът напълно не е първата обич, преди този момент, а и към момента, момчетата са били в строителния бизнес.

Снимка: Олег Попов

Дарин Ангелов описа комична история от сцената. В една от последните постановките, в която играят братята Ангелови, имало сцена, в която те се събличат „ дибидюс “ и да хвърлят боксерките си към публиката, в една от вечерите обаче публиката също дала отговор с “огън “ – 20 сутиена полетели към сащисаните артисти.

Снимка: Олег Попов

Рей Джелато, Кралят на суинг музиката, създателят на известната ария „ Мамбо Италиано “ беше посрещнат от Николаос със сладоледови мелби.

Причината за „ сладкото начало “ на диалога със международния музикант е неговия псевдоним - Джелато, което на италиански значи сладолед.

Артистичното име, става известно, е получено не поради несъразмерната обич към сладоледа, а напълно инцидентно. Пак инцидентно, единствено два дни преди концерт на Роби Уилямс, Рей Джелато бил поканен, дружно с групата си да свирят, споделя Рей.

Снимка: Олег Попов

Обадиха ми се и ми споделиха: „ Искаш ли да свирите с Роби Уилямс, а аз просто споделих: Ами добре “. Оказва се, че измежду хората за които Рей Джелато е свирил е и нейно величество Елизабет II.

Рей извършил на кралицата „ Buona sera, signorina “, а тя нарушила протокола, като поклащайки се леко му се усмихнала. Шоуто приключи с поредна изненада суинг флашмоб от танцуващи двойки и осъществяването на откритието на „ Гласът на България “ – Весела Морова, която ще взе участие в концертите на Рей Джелато в България.

Снимка: Олег Попов

Въпреки че Кралят на сунг музиката не беше предизвестен за изненадата, той също се включи с импровизации към осъществяването на Весела.

Концертът на Рей Джелато е в четвъртък 12 март в столичния Sofia Live Club. Английският джаз артист и тенор саксофонист ще завърти в суинг, джайв и блус темп под музикалния акомпанимент на незаменимия си бенд – The Giants.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР