Тази вечер в медиите се появи информация, че известният в

...
Тази вечер в медиите се появи информация, че известният в
Коментари Харесай

Подземният бос от Пловдив е починал от инфаркт? Адвокатът му отрича: Личкана е жив

Тази вечер в медиите се появи информация, че известният в ъндърграунд средите под земята необут от Пловдив Ангел Личканов- Личкана е умрял в следствения арест. Адвокатът му Стоян Донков гневно отхвърля тази информация и твърди, че клиентът му е жив. Очаква се публична информация, само че ето какво сподели юрист донков:

" Фалшива е информацията, че Личкана е умрял, няма нищо правилно. Ще осъждам всеки, който е написал и пуснал такава информация ", споделя бранителят на Личкана. 

Той е съобщил пред блиц, че клиентът му не се е чувствал добре в ареста, където лежи от един месец, по тази причина е уведомил прокурора и е изискал да бъде отведен на обзор в болница. Сутринта в болница " Свети Иван Рилски " са били направени проучвания на Личкана, които са посочили, че той е прекарал инфаркт зад решетките. 

" Днес е бил върнат в ареста, само че се чака до края на деня да бъде настанен в болница, тъй като би трябвало да се отпушват артерии ", изясни юрист Донков.

" Заради това към този момент съм изискал по-лека мярка за клиента ми и се надяваме молбата ми да бъде почетена ", добави бранителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР