Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted от 21:00 ч.

...
Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted от 21:00 ч.
Коментари Харесай

Луна изпадна в истерия, Динко влезе в тъмницата на Биг...

Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted от 21:00 ч. по Нова телевизия ще забележим за какво и по какъв начин Динко се озова в тъмницата на Биг Брадър. Луна ще надмине себе си в опитите да предизвика всички в Къщата, само че номерата ѝ от ден на ден ще стартират да срещат безразличието на Съквартирантите, което ще докара певицата до същинска нервност.

Вече няколко дни най-търсените звезди са превърнати в супергерои, поради седмичната си задача. Те имат и особено обособена тюрма, която да приюти тези, които са прегрешили и не извършват задачата на Биг Брадър по правилник. По време на живото предаване на Биг Брадър: Most Wanted в сряда видяхме, че Динко е изпратен в тъмницата, а довечера ще проследим за какво и по какъв начин се случи това и с какво Луна способства за изгнанието на ямболския предприемач. Самата Луна още веднъж ще бъде в съвършено въодушевление и подготвена на всичко да предизвика Съквартирантите си изключително след скъпите препоръки на приятелката ѝ Мариела.

Неочаквано обаче голямото предпочитание на певицата ще срещне безразличието на групата. Това ще я принуди да спретне необикновен очерк, с цел да си върне вниманието им назад, а след няколко кавги и несполучливи опита, Луна ще изпадне в същинска нервност и Биг Брадър ще организира с нея отрезвителен и справедлив диалог. Каква ще бъде реакцията на колоритната певица? Защо Динко също влезе в групата на актьорите симуланти в Къщата и по какъв начин Людмила Захажаева е подобрила международния връх на Стефка Костадинова, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

тагове Луна Биг Брадър нервност нервна криза
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР