Тази вечер ще станат ясни имената на последните три тима,

...
Тази вечер ще станат ясни имената на последните три тима,
Коментари Харесай

Днес стават ясни последните три отбора на Евро 2024

Тази вечер ще станат ясни имената на последните три отбора, които ще вземат участие на Европейското състезание по футбол за мъже в Германия. Шампионатът на Стария континент ще се организира в интервала 14 юни – 14 юли.


От 19:00 часа българско време Грузия се изправя против Гърция в Тбилиси. Грузинците се оправиха с Люксембург с 2:0 в полуфиналния плейоф, до момента в който южните ни съседи разрушиха Казахстан с 5:0. Спечелилият срещата ще отиде в група F на Евро 2024, където са още тимовете на Турция, Португалия и Чехия.

В 21:45 Уелс играе с Полша. И двата отбора реализираха безапелационни победи в полуфиналните си плейофи, отстранявайки надлежно Финландия и Естония с по 4:1 и 5:1. Подобно на Грузия, Уелс ще може да разчита на поддръжка от трибуните в Кардиф, а спечелилият отива в група D, където ще прави компания на Нидерландия, Австрия и Франция.

По същото време Украйна играе с Исландия във Вроцлав. Украинците се промъкнаха през иглени уши, с цел да стигнат до финалния плейоф, откакто разплакаха Босна и Херцеговина с два късни гола за крайното 2:1, до момента в който скандинавците преодоляха Израел с 4:1. Украйна или Исландия ще играе в група Е на Европейското, където са още Белгия, Словакия и Румъния.

Програма за финалните плейофи за Евро 2024:

19:00, Грузия – Гърция

21:45, Уелс – Полша, Украйна – Исландия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР