Тази вечер Реал Мадрид и Милан се изправят в приятелски

...
Тази вечер Реал Мадрид и Милан се изправят в приятелски
Коментари Харесай

Реал Мадрид - Милан

Тази вечер Реал Мадрид и Милан се изправят в другарски мач за трофея “Бернабеу”. Двата европейски гранда ще създадат повтаряне на финала за Купата на Европейските първенци през 1958 година, когато испанците печелят с 3:2. Днес “росонерите” трябваше да играят с Левски във връзка 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов - Гунди, само че в последния миг избраха да уважат юбилея на Реал и отрязаха “сините”.

Реал Мадрид ще стартира срещата с Кейлор Навас на вратата и Карвахал, Серхио Рамос, Рафаел Варан и Марсело в отбрана. Тони Кроос, Каземиро и Иско ще движат играта в средата на терена. В предни позиции пък ще бъдат Гарет Бейл, Маркос Асенсио и Карим Бензема.

Милан залага на най-хубавото, с което разполага. В офанзива стартира новото попълнение Гонсало Игуаин, който ще има поддръжката на Сусо и Фабио Борини. Триото в средата на терена ще е формирано от Франк Кесие, Джакомо Бонавентура и Лукас Билия. В отбрана пък стартират Калабрия, Матео Мусакио, Алесио Романьоли и Рикардо Родригес. под рамката ще бъде Джанлуиджи Донарума.

МИЛАН: Джанлуиджи Донарума, Калабрия, Мусакио, Романьоли, Родригес, Кесие, Билия, Бонавентура, Борини, Сусо, Игуаин

РЕАЛ: Навас, Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Каземиро, Иско, Асенсио, Бейл, Бензема
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР