Тази вечер предстоят да станат ясни всички участници в третия

...
Тази вечер предстоят да станат ясни всички участници в третия
Коментари Харесай

Три български отбора влизат в решителни битки за продължаване в Лигата на конференциите

Тази вечер предстоят да станат ясни всички участници в третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите, а нашите погледи още веднъж ще бъдат ориентирани към българските евроучастници - Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948.

Преди седмица само " сините " реализираха победа над своя противник, надигравайки северномакедонския Шкупи с 2:0 на " Тоше Проески Арена ", само че резултатът като че ли остана в сянка на случилото се в Скопие и случаите, които претърпяха българските почитатели след конфликт с локалните последователи.

Именно тези ексцесии станаха причина за решението довечера на стадион " Георги Аспарухов " да не бъдат допускани въобще жители на Северна Македония.

Това пък разреши на управлението на Левски да пусне в продажба в допълнение билети, които ще разрешат на още повече почитатели да гледат своите любимци онлайн в опита им да изиграят още един мощен дуел и да отстраняват състава на Шкупи. Мачът на " Герена " е с начален час 20:00.



Половин час по-късно тимът на ЦСКА гостува на румънския Сепси, като " алените " имат тежката задача да наваксат пасив от 0:2 след първата среща в София преди седмица.

Именно представянето на отбора на стадион " Българска войска " преди седем дни стана причина и за треньорската рокада при " армейците " - Саша Илич бе освободен, а на неговото място се завърна Нестор Ел Маестро, който към този момент води един път ЦСКА през сезон 2018/19.

При заминаването си за Румъния през вчерашния ден изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов бе безапелационен, че българският вицешампион се насочва към северната ни съседка с ясното желание да заличи пасива си и да отстрани Сепси, само че дали това ще се случи следва да разберем.



Последен от всички български тимове довечера от 21:30 часа в деяние ще забележим ЦСКА 1948, който също има аудиенция на румънски клуб - ФКСБ.

" Червените " изгубиха минимално първата среща с 0:1 в София и към момента имат своите шансове за продължение напред при дебюта си в европейските клубни шампионати.

Старши треньорът бронзовия медалист от последното българско състезание Атанас Рибарски бе безапелационен, че неговите футболисти би трябвало да търсят ранен гол, само че огромният минус за тях още веднъж ще бъде неналичието на водача Ивайло Чочев, който към момента не е играл през този сезон поради травма.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР