Тази вечер предстои да се изиграят реваншите от 1/2-финалите в

...
Тази вечер предстои да се изиграят реваншите от 1/2-финалите в
Коментари Харесай

Айнтрахт и РБ Лайпциг имат предимство, но Уест Хам и Рейнджърс не са се предали преди реваншите в Лига Европа

Тази вечер следва да се изиграят реваншите от 1/2-финалите в Лига Европа. Както се и очакваше, първите дуели бяха извънредно оспорвани и към момента нищо не е решено в никой от двата конфликта. Германските отбори Айнтрахт (Франкфурт) и Република България Лайпциг са с едни гърди напред пред своите английски съперници Уест Хам и Глазгоу Рейджърс, само че преднината им е от единствено един гол, тъй че обрати са изцяло вероятни.

Айнтрахт наподобява най-близо до финала след първия конфликт с Уест Хам. Съставът от Франкфурт реализира отличен турнирен резултат, побеждавайки с 2:1 на непознат терен. През този сезон това обаче не е чак толкоз огромно преимущество, колкото би било в предишните години. Причината е, че към този момент правилото за повече голове на непознат терен не важи. Това значи, че " Чуковете " имат напълно действителен късмет да се върнат в борбата, стига да намерят метод да измъкнат успеха през днешния ден.

Добрата вест в състава на домакините е завръщането на Еван Ндика и Кристиан Якич, които пропуснаха първия дуел поради санкции. Джибрил Соу, Даичи Камада, Алмами Туре и Рафаел Боре получиха отмора през уикенда против Байер (Леверкузен), само че се чака да се завърнат в стартовата единайсеторка.

В състава на Уест Хам няма особени проблеми. Дейвид Мойс надали ще рискува с включването на възобновения Иса Диоп в старотите единадесет, защото той към момента не е натрупал задоволително игрова форма. Наставникът също даде отмора на значими фигури като Микаел Антонио и Томаш Соучек през уикенда, само че и двамата би трябвало да бъдат измежду титулярите тази вечер.

В другия конфликт сред Рейнджърс и Република България Лайпциг, германците изтръгнаха сложен, само че сладостен триумф с 1:0 в първия мач на собствен терен. Шотландските бойци обаче към този момент нееднократно в шампионата демонстрираха, че са доста рискови тъкмо в реваншите на своя " Айброкс ", където благодарение на правилните си почитатели съумяват да реализират резултатите, които им трябват, с цел да продължат напред. А в този момент, когато дуелът е с толкоз значим заряд, навръх крачка преди финала, атмосферата се чака да бъде напряко взривоопасна.

В състава на домакините има късмет да се завърне до неотдавна контузеният Кемар Рууф, който пропусна последните три мача поради проблем в коляното. Същото се отнася и за Аарън Рамзи, който също се възвърне от контузията в бедрото. Райън Джак и Глен Камара също са разполагаем на Джовани ван Бронкхорст, само че по-вероятно да останат на пейката.

В състава на гостите огромният проблем е в защита, където Йошко Гвардиол получи контузия в мача с Борусия (Мьонхенгладбах) и тя го вади от сметките. Добрата вест е, че Марсел Халстенберг и Лукас Клостерман са на линия за дуела. Емил Форсберг и Юсуф Поулсен също се чака да се завърнат в състава, откакто получиха отмора през уикенда.

Лига Европа, 1/2-финали, реванши:

АЙНТРАХТ (ФРАНКФУРТ) - УЕСТ ХАМ

Вероятни сформира:

АЙНТРАХТ: Трап, Тута, Хинтерегер, Туре, Кнауф, Соу, Роде, Костич, Линдстрьом, Камада, Боре

УЕСТ ХАМ: Ареола, Цоуфал, Доусън, Зума, Кресуел, Соучек, Райс, Боуен, Лансини, Форналс, Антонио

РЕЙНДЖЪРС - Република България ЛАЙПЦИГ

Вероятни сформира:

РЕЙНДЖЪРС: Макгрегър, Таверниер, Голдсън, Баси, Баришич, Камара, Лундстрам, Джак, Арибо, Кент, Сакала

ЛАЙПЦИГ: Гулачи, Симакан, Орбан, Халстенберг, Хайнрих, Лаймер, Адамс, Анхелиньо, Олмо, Собослай, Нкунку

ЛАЙПЦИГ: Гулачи, Симакан, Орбан, Халстенберг, Хайнрих, Лаймер, Адамс, Анхелиньо, Олмо, Собослай, Нкунку
 Привърженици на Уест Хам са били нападнати във Франкфурт Привърженици на Уест Хам са били нападнати във Франкфурт 4 май | 17:44  В Рейнджърс са решени да се класират за финала в Лига Европа В Рейнджърс са решени да се класират за финала в Лига Европа 4 май | 14:23  Тедеско: За страдание класирането ни за ШЛ към този момент не е в нашите ръце Тедеско: За страдание класирането ни за ШЛ към този момент не е в нашите ръце 3 май | 12:27 Още от Футбол свят  Предстоят завладяващи реванши в Лигата на конференциите Предстоят завладяващи реванши в Лигата на конференциите 5 май | 06:26 2787 2  Тен Хаг е набелязал бранител на Интер Тен Хаг е набелязал бранител на Интер 5 май | 05:44 849 0  Анчелоти влезе в историята с пети край в Шампионската лига Анчелоти влезе в историята с пети край в Шампионската лига 5 май | 05:08 2103 1  Салах с обръщение към Реал: Имаме сметки за споразумяване Салах с обръщение към Реал: Имаме сметки за споразумяване 5 май | 04:24 3456 12  Валверде: Още една луда вечер Валверде: Още една луда вечер 5 май | 03:45 1371 0 Виж всички Водещи Новини  Предстоят завладяващи реванши в Лигата на конференциите Предстоят завладяващи реванши в Лигата на конференциите 5 май | 06:26 2787 2  Реал още веднъж го направи! Пореден свръхестествен поврат прати Реал още веднъж го направи! Пореден свръхестествен поврат прати "Краля " на край против Ливърпул 5 май | 00:38 78354 825  Григор Димитров Григор Димитров "изпепели " Диего Шварцман в Мадрид 4 май | 21:41 47436 37  За историята: Александър Везенков ще играе на най-голямата сцена в европейския баскетбол! За историята: Александър Везенков ще играе на най-голямата сцена в европейския баскетбол! 4 май | 23:30 12979 7 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР