Тази вечер от 22,00 часа посреща в шести последен сблъсък

...
Тази вечер от 22,00 часа посреща в шести последен сблъсък
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Реал Мадрид - Интер 1:0, Кроос

Тази вечер от 22,00 часа посреща в шести финален конфликт за двата отбора в груповата фаза на . И двата отбора са сигурни участници в плейофите на шампионата, като за момента испанците са водач в групата, а " нерадзурите " са втори. Можете да следи мача

Реал Мадрид : Куртоаа, Карвахал, Менди, Милитао, Алаба, Кроос, Модрич, Каземиро, Родриго, Винисисус, Йович
Интер: Ханданович, Д`Амброзио, Бастони, Шкриниар, Дъмфрис, Перишич, Чалханоглу, Брозович, Барела, Джеко, Мартинес


ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Реал сподели ясно своите планове в дуела още във втората минута, когато им се откри първи късмет да отбележат. Изстрелът на Винисиус обаче мина около вратата, като се сътвори усещане, че е рикоширал у Шкриниар. Динамични първи минути - в 7` Брозович насочи прекрасен изстрел от неуместна позиция, само че не съумя да заплаши мрежата на Куртоа с него.
В 12` рисков удар на Перишич беше блокиран от Карвахал наоколо до голлинията, а минута по-късно изстрел на Родриго към близкия ъгъл се оплете във външната страна на мрежата. Мачът продължава да е на високи обороти - четвърт час след началото му. В 17` разумно домакините стигнаха до разкриване на резултата - Тони Кроос ни сервира един от специалитетите си - мощен удар отвън наказателното поле, намерил долния десен ъгъл на Ханданович.
В 24` Винисиус падна в наказателното поле след прикосновение с Дъмфрис. Играчите на Реал настояха за дузпа, само че Феликс Брих не обърна внимание на настояванията им.


ПРЕДИ МАЧА
Реал има мотивация да търси успеха довечера, с цел да остане първи и да си завоюва по-благоприятен противник в жребия за осминафиналите. Поради същата причина Интер също е стимулиран за трите точки в Мадрид и се намира в задоволително добра форма, с цел да знае, че това е допустимо.
В предходния кръг " белия балет " гостува на Шериф и взе реванш за загубата на собствен терен по-рано в шампионата. Тази вечер обаче отборът ще е без една от водещите си фигури в лицето на Карим Бензема, който се контузи в мача против Реал Сосиедад в Ла Лига. Карло Анчелоти не може да разчита и на Дани Себайос и Гарет Бейл.
В предходния си мач в групата италианците победиха Шахтьор с 2:0. Треньорът Симоне Индзаги не може да разчита на куп свои играчи довечера - Матео Дармиан, Стефан Де Врей, Хоакин Кореа, Александър Коларов и Андреа Ранокиа. Трябва да се означи, че рекордьорът по трофеи в Шампионска лига е печелил и четирите си последни мача против " нерадзурите " във всички шампионати.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР