Тази вечер от 19:45 Лудогорец ще стартира своето участие в

...
Тази вечер от 19:45 Лудогорец ще стартира своето участие в
Коментари Харесай

Старт на българското участие в Лига на конференциите

Тази вечер от 19:45 Лудогорец ще започва своето присъединяване в груповата фаза на Лигата на конференциите. Отборът от Разград продължава да написа история. Това е 8-мо следващо присъединяване в групова фаза на евопрейски клубен шампионат.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC Ludogorets 1945 (@pfcludogorets1945)

На пръв взор противникът на българския тим наподобява извънредно прелестен и лек, само че не това демонстрира статистиката. Словаците са упорит тим, който в профил Лех (Познан) и Днипро по пътя си към групите, въпреки да беше апетитен за новобранец и в двата дуела.

Лудогорец ще изиграе първи европейски мач без Кирил Десподов от няколко сезона, откакто капитанът бе трансфериран в ПАОК. Това обаче не би трябвало да въздейства на момчетата на Петев. Евентуална победа ще даде криле на разградчани за излизане от групата и класиране в идващ стадий на шампионата.

 Снимка: БГНЕС

Българският първенец се показва неубедително от началото на сезона. Не съумя да завоюва извънредно доста мачове с по-непретенциозни отбори както в България, по този начин и в Европа. Нагласата е да бъде избегнат сходен процес против словаците.

 Снимка: БГНЕС

Пожелаваме триумф на последния оживял роден тим в европейските шампионати.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР