Тази сутрин зрителите на британско предаване се възмутиха от моделка,

...
Тази сутрин зрителите на британско предаване се възмутиха от моделка,
Коментари Харесай

Шок! Бивша електротехничка си направи 200 операции и махна 6 ребра, за да прилича на Жената-чудо

Тази заран феновете на английско предаване се възмутиха от моделка, претърпяла над 200 козметични процедури, с цел да наподобява на измислената героиня Жената-чудо, написа в. " Метро ". Пикси Фокс разкри по какъв начин е похарчила към половин милион паунда, с цел да може да извърши своята визия на емблематичната супергероиня. Това включва промяна на гърдите, клепачите и кръста.

Жената, която е някогашен електротехник, сподели: " Винаги съм била доста артистична като дете. Рисувах непрекъснато и живеех в личния си приказен свят, който сътворих в главата си. Това беше моята мечтана визия.


Най-крайната промяна е премахването на шест ребра, с цел да се реализира дребна 16-инчова талия, като задачата й е да усъвършенства международния връх - 14,5 инча. Жената прибавя: " Не върша това от суетност. Аз съм пионер в региона на хубостта. Аз блъскам промишлеността за хубост напред. Аз бях първата жена в света, която си махна шест ребра ".

Нейната " пионерска " работа включва да отиде в Индия, с цел да промени цвета на очите си, а даже и да пътува до Корея, с цел да промени челюстта си.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР