Тази сутрин водолази откриха тялото на 12-годишния Мариан, който вчера

...
Тази сутрин водолази откриха тялото на 12-годишния Мариан, който вчера
Коментари Харесай

Продължава издирването на второто паднало от вълнолома момче във Варна

Тази заран водолази откриха тялото на 12-годишния Мариан, който през вчерашния ден падна от вълнолома на Морската гара във Варна. Инцидентът стана в късния следобяд, до момента в който група от шест деца са се разхождали в региона. Висока вълна връхлетяла и отнесла две от тях в морето. Второто дете към момента не е намерено.

Варна

Тялото на първото дете беше открито на към 50 метра във вътрешността в морето от мястото на случая.
Красимир Конов - Районна прокуратура - Варна: Били са в края на това оборудване, вълна е повлякла двете деца. Едното е било повлечено от вълната по-навътре в морето, другото е съумяло да се задържи за тетраподите, само че вълните са траяли да го удрят и за жалост не е съумяло да се задържи задоволително дълго време, до момента в който пристигна помощта.
Водолази не престават издирването на 14-годишния Диян от Варна. Трагичният случай възобнови полемиката за положението на варненския вълнолом и подадените сигнали, че е рисков даже след ремонта, който бе изработен през 2014 година. Тогава бяха укрепени първите 100 метра.

Там построената стена и буните разрушават мощните талази. Момчетата обаче са били в края на вълнолома, където ремонт ще има най-рано през идната година. Дори и в новия план обаче на това място на оборудването не се планува слагането на огради и парапети.

Следващата седмица регионалният шеф на Варненска област Стоян Пасев привиква комисия, на която ще бъде разисквано неприятното положение на вълнолома.
 Откриха тялото на едно от децата, паднали от вълнолома във Варна Откриха тялото на едно от децата, паднали от вълнолома във Варна
Тази заран водолази извадиха тялото на 12-годишния Мариан, който през вчерашния ден падна от вълнолома на Морската гара във Варна. Продължава издирването на второ...
  Две момчета изчезнаха в региона на вълнолома във Варна Две момчета изчезнаха в региона на вълнолома във Варна
Две момчета изчезнаха, откакто паднаха в морето във Варна. Те са били пометени от огромна вълна, до момента в който се разхождали до тетраподите под вълнолома. И...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР