Тази сутрин с нарочно писмено волеизявление от моя страна съм

...
Тази сутрин с нарочно писмено волеизявление от моя страна съм
Коментари Харесай

Цецка Цачева поиска прокуратурата и антикорупционната комисия да я проверят за апартамента


Тази заран с преднамерено документално волеизявление от моя страна съм сезирала ръководителя на антикорупционния орган – Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество /КПКОНПИ/, както и основния прокурор на България за безапелационното ми предпочитание да бъдат осъществени инспекции за добития от мен парцел на ул. „ Юрий Гагарин “ в София.

Това съобщи пред публицисти в Народното събрание министърът на правораздаването Цецка Цачева във връзка проблема с жилището й, представена от Българска телеграфна агенция.

Цачева е поискала да бъдат проследени средствата, с които е добит парцела и да бъде открито дали има спор на ползи с фирмата-продавач, дали има корист с власт, както и дали има други нарушавания при договорните й връзки с фирмата-продавач.

„ Готова съм да подпомагам на инспекциите, давам единодушието си да бъде разкрита единствената сметка, с която разполагам. Нямам офшорни сметки, нямам търговски сдружения, нямам свързани лица, с които при властовите ми позиции да съм имала контакти, както и ще упорствам резултатите от инспекциите да бъдат обществено огласени “, съобщи Цачева.

„ Повтарям – цената е за парцел в недодялан градеж. И в нотариалния акт това, което е записано е цена на парцел в недодялан градеж “, уточни министърът.

До привършване на инспекциите и съответните резултати няма да разясня повече, акцентира Цецка Цачева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР