Тази сутрин продължава да представя лица от гражданските квоти на

...
Тази сутрин продължава да представя лица от гражданските квоти на
Коментари Харесай

Художникът Николай Табаков: Влизам в политиката, за да покажа, че може и да не се участва в схеми

" Тази заран " продължава да показва лица от гражданските квоти на партиите, които се включват в предизборната конкуренция.

Николай Табаков e претендент за депутат от гражданската квота на " Демократична България ". Той е художник, музикант и галерист. В момента е лидер на листата в Кюстендил.

„ Политиката има голяма потребност от почтеност, честност, сърце и темперамент. Виждаме доста професионални политици, които не донесоха нищо положително. Аз съм почтен и честен човек, предприемчив съм, имам сърце и темперамент да движа нещата напред “, сподели в „ Тази заран “ Николай Табаков.

По думите му би трябвало да изберем или корумпирана власт, или благоденстващ народ, а корумпираната власт може да се смени единствено с почтени и честни хора.

Табаков споделя за себе си, че е цивилен деятел. Живее в Дупница и е бил общински консултант там, само че за доста малко, тъй като се е наложило наново броене на бюлетините.

За това, че няма изключително огромен опит в политиката той счита, че в действителност е преимущество, тъй като „ всичко в политиката са схеми “.

„ Влизам поради противоположното нещо – с цел да покажа, че човек може да влезе в политиката и без да взе участие в тези схеми “, сподели Николай Табаков.

По думите му трябват положителни решения за хората в областта на културата. Според него би трябвало да се мисли за по-сериозни тактики, които да дават опция на хората на изкуството да получават почтени заплащания с гения си, а не с помощ на страната.

Първото нещо, което би направил, в случай че стане депутат, е да се занимава с гражданския надзор, тъй като съгласно него той е необходим в политиката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР