Тази сутрин отново се чуха взривове на територията на временно

...
Тази сутрин отново се чуха взривове на територията на временно
Коментари Харесай

Взривове в Крим, ракети Storm Shadow улучиха център на космическа връзка

Тази заран още веднъж се чуха гърмежи на територията на краткотрайно окупирания Крим, съобщи Униан. По данни на съветски медии, окупираният полуостров е нападнат с ракети и дронове, улучен е център за далечна галактическа връзка на Въздушно-космическите сили на Русия.

ТВ каналът " Астра " заяви, че първата офанзива е осъществена към 4 часа сутринта в Алуща – по предварителни данни тя е осъществена с дрон.

Най-малко 3 попадения са регистрирани на територията на военна част 28735 на съветската ФСБ, която съгласно данни от източници с отворен достъп е ситуирана с. Сонячнохирске в Алуща. В резултат на офанзивата е ранен минимум един служител в базата и е развалена антената за сателитна връзка.

Към 5 часа сутринта е имало втора офанзива, при която ракети Storm Shadow са блъснали Центъра за далечна галактическа връзка в с. Витино, Сакски регион. Има минимум две попадения.

Каналът " Крымский ветер " оповестява за голям брой гърмежи в Крим през миналата нощ – в Евпатория, Красноперекопск и откъм Перевалне, където е дислоцирана 126-а бригада от бреговата защита на черноморския флот на Русия.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР