Тази сутрин активисти на партията на бившия правосъден министър Христо

...
Тази сутрин активисти на партията на бившия правосъден министър Христо
Коментари Харесай

Надпис Чайка, вън от Европа над Цариградско шосе, разкараха го за минути

Тази заран деятели на партията на някогашния правосъден министър Христо Иванов " Да, България! " са сложили надпис " Чайка, вън от Европа! " на моста над столичния бул. " Цариградско шосе " , оповестяват от партията.

Акцията е обвързвана с митинга на " Да, България! " против визитата на основния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка.

Надписът " Чайка, вън от Европа! " е бил отстранен минути след акцията , като от партията разясняват по този мотив, че " страхът пред руския шеф очевидно е голям ".


" Да, България! " скочи остро против визитата на основния прокурор на Русия у нас

Цацаров безочливо показал организационно и ценностно сходство с Чайка

Вчера в декларация от " Да, България! " настояха, че Чайка не е добре пристигнал на територията на европейска България , като съгласно тях визитата му е срамен акт , на който страна и общество би трябвало да се опълчват.

" Тази аудиенция е емблематична за протичащия в страната ни развой на засилваща се ерозия на демократичните институции, подсилване на корупционната дълбока страна и консолидиране на властнически властови практики. България е унизена не просто да бъде прокурорска република, само че още веднъж да стане 16-а прокурорска република ", се акцентира в декларацията на партията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР