“Тази стая има двустранно предназначение . От една страна тя

...
“Тази стая има двустранно предназначение . От една страна тя
Коментари Харесай

Eексклузивно: говори експертът дал указания да се направи стаята за спешна помощ в “Автомагистрали” ЕАД

“Тази стая има двустранно предопределение. От една страна тя е обособена като хотелска стая за отдих, а от друга за оказване на незабавна помощ ”. Това съобщи специалистът по сигурност и здраве при работа в " Магистрали ЕАД " Малина Кованджиева за

Припомняме ви, че през вчерашния ден (3 юли) новото управление сподели стаята, за която се твърди, че е била предопределена за. Тогава новият ръководител на Съвета на шефовете на сдружението Десислава Христова разгласи, че помещението, което са разкрили на седмия етаж в сдружението, е.



Днес екипът ни беседва с специалиста, който е дал напътствията да се направи стаята. Малина Кованджиева съобщи, че предходната година помещението е било ремонтирано и готово за употреба.
 Новото управление на Магистрали ЕАД: Срамна и позорна е хотелската стаичка, която заварихме в постройката на сдружението (ВИДЕО) Новото управление на " Магистрали ЕАД ": Срамна и позорна е хотелската стаичка, която заварихме в постройката на сдружението (ВИДЕО)
“Тази стая, която намерихме на седмия етаж в постройката на “Автомагистрали ”, е същински позор и срам за институцията ни...

,,Всичко е направено въз основата на Наредба номер седем за минималните условия за здравословни и безвредни условия на труд. В нея е посочено, че когато има повече работещи в една компания или сдружение, е належащо да има стая за отдих и оказване на първа помощ ”, съобщи Кованджиева. Тя добави, че стаята се употребява и за командированите от сдружението, защото базите са ситуирани из цялата страна.

“В стаята има единствено едно нарушаване, а точно няма аптечка, само че аз не давам отговор за това. Оттук нататък други сътрудници е трябвало да се погрижат и да заредят с каквото е належащо ”, добави специалистът.Малина Кованджиева отхвърли изказванията на проверяващия уебсайт bird.bg, че стаята се употребява за интимни милувки и прекарвания.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР