Тази седмица ви питаме кои са най-мръсните места в дома

...
Тази седмица ви питаме кои са най-мръсните места в дома
Коментари Харесай

ИГРА: Кои са най-мръсните места в дома ви?

Тази седмица ви питаме кои са най-мръсните места в дома ви. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Това се случи през едно лято ".

 

С идването на пролетта идва и сезонното разчистване на дома. И всяка стопанка вероятно й е пределно ясно кои места в дома ще изискват най-вече внимание.

 

 

Повечето дами споделят, че прозорците, кухнята и банята изискват най-големи старания, що се отнася до почистването. Това са местата, които най-вече се експлоатират и надлежно най-вече се замърсяват. Кухнята е подложена всекидневно на мазнини, пара от готвене, дръжките и самите шкафове постоянно са покрити с петна от пръсти, пръски от мивката и прочие. Банята пък се употребява всекидневно и постоянно страда от варовик или мухъл по плочките и фугите. А прозорците се цапат от прашните дъждове и пипането с мазни ръце, тъй че също се нуждаят от повече време и внимание при разчистване. 

 

 Добави изложение

 

 

Друг постоянен проблем в множеството домове е праха. Колкото и пъти да бършете прахуляк вкъщи, вероятно сте забелязали, че след два дни още веднъж всичко е потънало в прахуляк. За да редуцирате праха вкъщи, значимо е постоянно да перете всички пердета, килими, спално долни дрехи и всевъзможен текстул, който задържа прахуляк в стаите. 

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР