Тази седмица ви питаме какви са любимите ви летни занимания

...
Тази седмица ви питаме какви са любимите ви летни занимания
Коментари Харесай

ИГРА: Какви са любимите ви летни занимания у дома?

Тази седмица ви питаме какви са обичаните ви летни занимания вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Как кралят на Елфхейм намрази приказките "

Лятото и зимата безспорно оферират разнообразни условия за разнообразни занимание занимания. Ако през зимата се радвате на парещ чай пред камината, то през лятото обичаните действия вкъщи са от напълно друго естество.

Ако сте запалени градинари, вероятно лятото е обичаното ви време да стоите на балкона или в градината, прекарвайки часове в обгрижване на цветята, аранжиране на саксиите, плевене, наторяване и каквото още се сетите. Ако пък имате зеленчукова градина, то вероятно всеки ден си имате съществено количество отговорности около нея.



Лятото, несъмнено, е и отлично време за лимонада, бяло вино или пък фрапе на балкона с другари. Ако пък разполагате с басейн, вероятно постоянно се събирате към него в горещи дни.

Високите температури от време на време обаче могат да ви откажат от външните действия и тогава идва ред на домашните занимания като четене на книга или списание, филм в следобедните часове или пък подготвяне на нещо вкусно и свежо като за сезона.



 Добави изложение

Е, има и хора, които зимата им е студено, с цел да чистят обширно, само че пък лятото се енергизират и постоянно се впускат в миене на прозорци, баня, кухня и всички тези трудоемки места вкъщи. А най-после справедливо влизат в банята или се топват във ваната.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР