Тази седмица ви питаме каква прахосмукачка използвате у дома. Един

...
Тази седмица ви питаме каква прахосмукачка използвате у дома. Един
Коментари Харесай

ИГРА: Каква прахосмукачка използвате у дома?

Тази седмица ви питаме каква прахосмукачка употребявате вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Хора и улици, град като град ".

 

Видовете прахосмукачки към този момент са толкоз доста, че в доста домове има повече от една и всяка се употребява за разнообразни цели, съгласно зависи по кое време с какъв брой време разполагате и коя ви е по-удобна. 

 

 
А вие какъв брой и какви прахосмукачки имате вкъщи? Обикновена прахосмукачка - дребна, комфортна и прави чудесна работа. А цената й е надалеч по-ниска, в сравнение с другите типове прахосмукачки. Вертикална прахосмукачка - има такива с кабел, само че и такива, които са на батерия и това ги прави извънредно комфортни. С тях се борави елементарно, мобилни са и елементарно се съхраняват, защото не заемат място. Дори могат да бъдат закачени на стената. 
 

 Добави изложение
Ръчна прахосмукачка - тя е дребна, лека, работи на батерия и е отлично решение за бързо обиране на трохи или скотски косми от дивана. 
 Добави изложение
Прахосмукачка робот - работят доста безшумно, обират отлично праха от пода, могат да почистват и с моп, също така се ръководят отдалечено от телефона ви и може да я пускате, когато не сте вкъщи.
 Добави изложение
Перяща прахосмукачка - в случай че имате дребни деца или животни вкъщи, перящата прахосмукачка е превъзходен избор, с цел да може да перете постоянно бързо захабяващи се килими и тапицерии.
 

 Добави изложение

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 21.04.2023 година  до 23:59 часа на 27.04 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата

Автор: , Издателство: 
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР