Тази седмица в Черешката на тортата“ журналистът на NOVA Анна-Мария

...
Тази седмица в Черешката на тортата“ журналистът на NOVA Анна-Мария
Коментари Харесай

Зрители недоволстват от участниците в Черешката на тортата: Явно няма да гледам тази седмица!

Тази седмица в " Черешката на тортата “ журналистът на NOVA Анна-Мария Конова, певицата и актриса с нестихваща сила Мила Роберт, бронзовата олимпийска медалистка от Рио Михаела Маевска, артистът и артист от сериала " Братя “ Владимир Михайлов и плувецът и Мистър България 2021 година Виктор Русинов запретват ръкави и се впускат в същинско кулинарно премеждие. Всевиждащото око в кухнята – началник Иван Манчев – е подготвил ново предизвикателство за звездните домакини – интернационална кухня с най-малко едно ядене по истинска рецепта.

Първа посетители в чисто новия си дом ще посрещне младата певица Мила Роберт. Концепцията на надарената щерка на Ваня Щерева включва лека и вкусна вечеря, приготвена с доста обич. В кухнята на Мила ще царят по едно и също време безпорядък и артистично ентусиазъм, съпроводени от музика и положително въодушевление, дават обещание от предаването, само че феновете са гневни на решението на продуцентите дъщерята на Ваня Щерева още веднъж да взе участие в кулинарната напревара.

На страницата на шоуто във фейсбук те изригнаха против нейните капризи, а админът даже стартира да трие мнения в почивната неделя против младата певица.

" Толкова ли няма различен, който да поканите. Едни и същи персонажи по 100 пъти ", " Ех отново ли тази, на човек да му досади, тази е такава лигла ", " Явно няма да виждам тази седмица ", гласят част от мненията. 

Мила взе участие преди три години и не сподели кулинарни хватки, само че пък не спря да приказва, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР