CBS Mornings Deals: Борете се с лятната гореща вълна с тази оферта за охлаждаща кърпа и шапка с 40% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Saturday Morning експертът по начина на
Коментари Харесай

Тази седмица в "CBS Saturday Morning" експертът по начина на живот Гейл Бас обсъди сделки за артикули, които ще улеснят живота ви - всички с изключителни отстъпки. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и посетете  или изпратете съобщение до „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com. Сделките са налични за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Цените могат да се променят от датата на публикуване.

Мигновени вентилатори, кърпи и шапки на Mission

Преборете се с лятната гореща вълна с тази оферта за охлаждаща екипировка на Mission. Най-големият пакет включва охлаждащ вентилатор, охлаждаща кърпа и охлаждаща шапка. Вентилаторът за незабавно охлаждане Mission е проектиран да се побере в поставката за чаша в колата или количката ви. Той циркулира въздух покрай вътрешен леден пакет с възможност за повторно замразяване, за да осигури лек, охлаждащ бриз с натискането на един бутон (необходими са батерии AAA). Охлаждащата кърпа Mission Original е изработена от мек, влагоотвеждащ микрофибър. Той е проектиран да пренася топлина и твърди, че охлажда до 30 градуса по-ниско от средната телесна температура. И накрая, охлаждащата бейзболна шапка не само предпазва слънцето от очите и лицето ви, но предлага подобен охлаждащ ефект, когато се активира с вода. Платът му твърди, че блокира 98% от слънчевите UV лъчи.

Обикновена цена от $75, вземете пакета сега от CBSDeals.com за 40% отстъпка, само $45. Можете да закупите артикули и отделно.

$13 и нагоре в CBS Deals

По-добре не млади

С напредване на възрастта косата ни става по-суха и по-деликатна с времето. Серумите и балсамите Better Not Younger са предназначени специално за старееща коса, като помагат за възстановяване на блясъка и гладкостта на кичурите коса. Марката произвежда продукти, предназначени също така да популяризират по-плътни и плътни мигли.

Обикновена цена до $84, вземете я сега от CBSDeals.com с до 56% отстъпка. Цените започват от $17.

$17 и повече в CBS Deals

Инструменти за почистване на косми UpRoot Clean

UpRoot Cleaner Max, Mini и Pro са инструменти, които премахват мъх и косми от домашни любимци ефективно и бързо. Лесните за използване механични инструменти са проектирани да премахват косми от дрехи, спално бельо, одеяла, коли, дивани и други - особено полепнали косми от домашни любимци, които прахосмукачката може да пропусне. На нормална цена от $45, можете да вземете пакета сега на CBSDeals.com с 33% отстъпка, само $30.

Индивидуалните инструменти се предлагат от $13.

$13 и нагоре в CBS Deals

Фурна с фритюрник Kalorik Touch

Фурната с фритюрник Kalorik Touch е многофункционална фурна, която може да пържи на въздух любимите ви храни, да прави персонални пици с хрупкава коричка (до 8 инча), печете сладкиши, втасвайте домашно тесто, правете резки или дехидратирани плодове и много повече. Тази кухненска джаджа 9 в 1 заема минимално място на плота ви и използва конвекция за претопляне и хрупкавост на остатъците по-добре от микровълнова печка. Обикновено на цена от $180, вземете го сега от CBSDeals.com за 28% отстъпка, само $130.

$130 при CBS Deals

Свързано съдържание от CBS Essentials:

CBS Mornings Deals: Вземете масажираща обвивка за крака с 35% отстъпка CBS Mornings Deals: Вземете комплект силиконови разделители за бавно готвене с 25% отстъпка от CBS Mornings Оферти: Вземете стойка за телефон две в едно и портфейл с 25% отстъпка CBS Mornings Deals: Вземете изскачащ чадър за предно стъкло за $13
CBS Mornings Deals: Вземете STEM играчка с 52% отстъпка
CBS Mornings Deals : Вземете комплект багаж със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този уред за убиване на буболечки и мухоловка 2 в 1 е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР