Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

CBS Mornings Deals: Вземете пуйка за пуйка с до 25% отстъпка преди Деня на благодарността

Тази седмица в „ CBS Mornings “ специалистът по метода на живот Елизабет Вернер разиска предложения за продукти, които могат да улеснят живота ви – всичко това извънредно отстъпки. Открийте извънредните предложения от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „ CBS “ на 65 000, с цел да се възползвате от тях през днешния ден.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени посредством CBSDeals.com. Сделките са налични за стеснен интервал от време и до привършване на количествата. Цените могат да се трансформират от датата на издание.

Mindscope Mr. Chill & Fawny

Mr. Chill и Fawny the Reindeer са анимирани детайли от декора. Те могат да обезпечат до 40 минути диалог, пеене и смешки. Те разполагат с два бутона за надзор на силата на звука и бутон за прескачане за прекосяване на части от анимацията. Вземете един в този момент с 29% отстъпка.

$50 в CBS Deals

Karving King

Тази система за резба и рязане е с 29% отстъпка в CBS Deals. Той разполага със захващащи шипове, предопределени да ви оказват помощ да задържите храната си на място, гумени крачета, които да предпазят дъската от разбъркване, и дренажни отвори, предопределени да събират соковете в преносимата тава за отцеждане.

$50 в CBS Оферти

Turbo Trusser

Turbo Trusser е устройство за бързо навиване за потребление с цели пилета и пуйки. Приспособлението от неръждаема стомана може да се употребява във фурни, пушилни, грилове, въздушни фритюрници, печене, ротисерии и фритюрници. Това устройство може да се мие в съдомиялна машина. Вземете го в този момент с до 25% отстъпка.

$16 в CBS Deals

Plum Print

Plum Print ще ви изпрати празна кутия и можете да я напълните с творби на изкуството на вашето дете, спортни титли, остарели фотоси, фамилни предписания, непокътнати любовни писма или всичко, което има сантиментална стойност. След това Plum Print фотографира всеки продукт и създава книга с масичка за кафе с изображенията. Вземете един в този момент с 60% отстъпка.

$20 при CBS Deals

Повече наличие от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Този комплект багаж от 3 елементи е със 70% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете изкуствена коледна елха с до 41% отстъпка
CBS Mornings Deals: Това устройство може да ви помогне да намерите вашето отдалечено и в този момент е с 25% отстъпка
CBS Mornings Deals: Розовата сбирка на Rachel Glauber е с 51% отстъпка и отива за проучване на рака на гърдата
CBS Mornings Deals: Вземете чаша за ледена напитка с до 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този тиган от лят алуминий е с 50% отстъпка
CBS Mornings Оферти: Вземете два въодушевени от Tiki Bluetooth високоговорителя на цената на един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три елементи със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Чанти за уикенда, слушалки в придвижване и още CBS Сутрешни покупко-продажби: Вземете гурме сосове с 30% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР