Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

CBS Mornings Deals: Покажете малко гордост на отбора на NFL с тази разпродажба на лампата за вратата на колата с 33% отстъпка

Тази седмица в „ CBS Mornings “ специалистът по метода на живот Гейл Бас разиска покупко-продажби за продукти, които могат да улеснят живота ви – - всичко с изключителни отстъпки. Открийте извънредните покупко-продажби от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „ CBS “ на 65 000, с цел да се възползвате от тях през днешния ден.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени посредством CBSDeals.com. Сделките са налични за стеснен интервал от време и до привършване на количествата. Цените може да се трансформират от датата на издание.

Sonic Scrubber Deluxe от Black Wolf

Тази скрубер за душ с въглен има мека силиконова четка с антибактериални нишки. Той е водоустойчив, с четири настройки за осцилация и три часа живот на батерията. Освен това може да се зарежда.

В момента е с 40% понижение.

$29 при CBS Deals

NFL Team Pride LED светлина за врата на кола от Sporticulture

Тази LED светлина може да се прикрепи към вътрешната страна на вратата на колата ви и може да проектира Лого на тима на NFL на земята всякога, когато отворите вратата си. Тази безжична светлина може да бъде персонализирана с един от 32 слайда с логото на тима на NFL. Става за множеството коли. Батериите не са включени.

Отстъпката е 33% в CBS Deals.

$20 в CBS Deals

NeverGoFlat

Този портативен въздушен компресор е планиран да бъде дребен, само че задоволително мощен, с цел да напомпа бързо множеството гуми или да помогне при множеството незабавни случаи. Вземете го в този момент с 31% отстъпка.

$110 при CBS Deals

Повече наличие от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Розовата сбирка на Рейчъл Глаубер е с 51% отстъпка и е подготвена за проучване на рака на гърдата
CBS Mornings Deals: Вземете чаша ледена напитка с до 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този лят алуминиев тиган е с 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете две тики- въодушевени Bluetooth високоговорители на цената на един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три елементи със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Уикенд чанти, слушалки в придвижване и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове за 30% отстъпка CBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално долни дрехи е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР