Тази седмица учениците от 47-о СУ „Христо Данов“в кв. Иван

...
Тази седмица учениците от 47-о СУ „Христо Данов“в кв. Иван
Коментари Харесай

Лего, ама по-голямо. От палети

Тази седмица учениците от 47-о СУ „ Христо Данов “в кв. " Иван Вазов " в София ще се снабдят с градска зеленчукова градина и с класна стая навън в двора си, оповестяват от съдружие „ Безопасни детски площадки “.

Как ще стане това?

На 13 май възпитаници благодарение на фондация " Корен " ще основат в двора на учебното заведение градска зеленчукова градина, построена от палети. През март четвъртокласниците към този момент приготвиха разсад за вкусни чери доматчета и босилек.

За идващите два дни е планувано построяването на класната стая навън.

От " Безопасни детски площадки " канят на 14 и 15 май доброволци, които да се включят в изглаждането на разчупено и съвременно място за срещи и учене навън, по план на арх. Християн Георгиев. То ще е от палети. От доброволците се изискват базови умения на домашни майстори. Търсят се най-малко 10 души, за всеки от двата дни.

" Ще се потрудим, само че и ще е занимателно. Дори и деца могат да се включват, или най-малко да поиграят на открито под контрол в учебен двор.

Ако дойдете на 15 май, ще можете да видите и по какъв начин работи Радио София в неделя. Нашата другарка Лилия Големинова ще направи обичайното неделно изнесено студио навън и наживо от мястото на събитието с присъединяване на общината, на съумели хора от региона, на забавни събеседници.

Събираме се за добра идея, демонстрираме на децата, че и ние можем с ЛЕГО, АМА ПО-ГОЛЯМО! ", дават обещание от съдружие " Безопасни детски площадки ".

Може да са запишете като доброволец и да видите детайлностите на

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР