Тази седмица ще е заредена с приключенско настроение от оптимистичното

...
Тази седмица ще е заредена с приключенско настроение от оптимистичното
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Тази седмица ще е заредена с приключенско въодушевление от оптимистичното Пълнолуние в символ Стрелец в понеделник от 11:32 ч и Лятното Слънцестоене, когато Слънцето се реалокира в символ Рак.

В такива дни на Пълнолуние се усилват психическите и здравословните проблеми. Също по този начин в този интервал нежният пол демонстрира психо-емоционална неустойчивост, реагирайки по-остро. Конфликти, пострадвания, здравословни проблеми, отрицателни фактори, непредвидени обстановки, свързани с пътешестване ще продължат да бъдат на напред във времето. Могат да зародят стопански проблеми. Ще има и зачестили проблеми свързани със здравето. Спокойствие и единствено успокоение! Тази седмица би трябвало да се държите в ръце, да действате умишлено и благоразумно, да избягвате импулсивни дейности.

Във вторник Меркурий ще е в съвпад с Марс, а тези две планети ще бъдат в противостояние на Плутон. Това ще провокира неизбежно напрежение и по-сериозни проблеми. Меркурий дава отговор за общуването, а Марс и Плутон носят огромна доза експанзия. Направете всичко допустимо да не влизате в междуличностни битки, които са безсмислени и прекомерно рискови.

21 юни е доста значим ден - това е Лятното Слънцестоене, заветен ден. Тогава е най-дългият ден и най-кратката нощ в годината. Този ден е значим, тъй като става преход на сили. Слънцето минава от въздушната буря във водната. Ще бъдем повлияни от силите на Рака. Интуицията и ползата към езотеричните въпроси ще се усилват при хората. Всичко обвързвано с националните ползи, фамилните проблеми, племенните обичаи - всичко това ще провокира повече интерес у хората.

През седмицата Луната ще се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подкастряне – 20, 21, 23 юни

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

17.06. 11:32 - 17.06.19:14

19.06. 14:20 - 20.06. 05:02

21.06. 17:03 - 22.06. 17:03

Овен – Седмица ще е цялостна с най-различни провокации за вас. Пригответе се за усърдна работа. Вашите фантазии могат да бъдат освен това от източник на ентусиазъм.

Пазете се от неприятни вложения, не забравяйте, че постоянно би трябвало да мислите два пъти преди да предприемете нещо.

Могат да зародят проблеми със стомашно-чревния тракт. Причината ще бъде неправилното хранене или нервните прекарвания. Внимавайте какво ядете и не се възползвате от напрежението, с цел да се тъпчете с каквото ви попадне.

Опитайте с някои рискови спортове за прилив на сила и адреналин и прекарвайте толкоз време на открито, колкото можете. Вие ще желаете да почувствате вятъра в косата си, тъй че не стойте затворени на едно място. Всичко е обвързвано със свободата и избора.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете деликатни – 18, 19

Телец – Поради персоналните въпроси, работата ви може да бъде оставена на по-заден проект.

Когато преговаряте или подписвате контракти, бъдете изключително деликатни и прочетете всичко, което е написано с малък шрифт.

Уреждайте задълженията си - прочувствените, както и финансовите. Покажете признателност на тези, които са ви помогнали и се пробвайте да върнете услугата, когато е допустимо. Разпространявайте добрина и благотворителност от сърцето си.

В това време е добре да се придържате към сигурните неща, а не да предприемате ненужни опасности или да играете хазартно.

Много е допустимо да срещнете човек, който ще ви направи мощно усещане, само че не бързайте да се отдавате на розови фантазии – взаимността в възприятията няма да е толкоз елементарно да се реализира.

Благоприятни дни – 18, 19, 23

Бъдете деликатни – 20, 21, 22

Близнаци – Вие умерено и ефикасно ще изпълнявате служебните си отговорности, без да се сблъсквате с съпротива. Използвайте тези дни, с цел да обмислите какво би трябвало да извършите, с цел да постигнете това, което постоянно сте желали.

Не се опасявайте да говорите за вашите потребности и да намерите най-хубавото решение.

В любовта може да имате някои разлики с колегата си или неоснователни мотиви за ревнивост. Опитайте се да разрешите тези проблеми с кротичък разговор и умерено, с цел да запазите мирът и хармонията. В връзките си търсете компромис и баланс.

Не се борете толкоз доста с минусите на колегата си, знайте, че никой не е 100% добър от самото начало, тъй че не се ядосвайте. В края на краищата и това ще отмине.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете деликатни – 23

Рак – Вашият знак минава през време на трансформация и духовно издигане, по тази причина се пробвайте да държите отрицателните мисли надалеч от мозъка си.

Марс и Меркурий минават през вашият безоблачен първи дом, а това демонстрира, че е време, когато е належащо деликатно обмисляне на всяко нещо.

Вървейки по пътя, който сте поели, би трябвало да сте уверени в задачите си.

Потърсете усъвършенстване в изискванията на труд по някакъв метод - променете часовете на работа или направете работната среда по-привлекателна.

Късметът ще бъде с вас, тъй че непредвидените събития може да се окажат много потребни. Това е особено време да се отворите за обич, да възобновите уговорките си или да се влюбите още веднъж.

Благоприятни дни –23

Бъдете деликатни – 18, 19

Лъв – През тази седмица няма да имате изключително огромни проблеми, само че ще бъдете прекомерно прочувствени и с това може да предизвикате неприятности на себе си или на някой различен.

Много персонални и трудови достижения може да постигнете, само че не би трябвало да бързате с значимите решения, изключително в първите дни на седмицата. Сложете своя финансов живот в ред.

Съсредоточете се върху себеизразяването посредством изкуство или творчество. Имате голям гений в тези области и е тъпо да не го изявите.

Магията може да се случи, единствено когато сте в сегашния миг, тъй че обръщайте внимание на това, което става към вас.

По-светлите цветове оказват помощ за привличането на шанс тази седмица.

Благоприятни дни –17

Бъдете деликатни – 20, 21, 22

Дева – Имате огромен капацитет на вътрешна сила. Работите дейно, с цялостна отдаденост и постоянно завършвате работата и плановете, които сте почнали. Решително преодолявате зараждащите компликации и трудности, проявявайки досетливост и просветеност.

Може да имате проблеми на работното място поради злословия, по тази причина се пробвайте да ги изчистите и внимавайте да не говорите прекомерно доста.

Ще има доста вести към вас. Съсредоточете се върху дома и фамилията и вашите вътрешни цели. Всичко останало може да изчака - създайте сигурна база вкъщи и от там можете да поемете по пътя към света.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете деликатни – 17, 23

Везни – Изключително натоварена седмица. Сегашната астрална настройка е доста характерна.

Сред хаоса, пробвайте се да намерите няколко минути за усамотение за себе си. Медитацията или мечтанието ще бъдат потребни и ще ви оказват помощ да сте по-организирани. Мислете положително, тъй че всичко, от което имате потребност, единствено ще идва при вас.

Пред доста от вас ще се отворят положителни благоприятни условия. Някои от тях ще са директно свързани с вашите фантазии. Не прибързвайте с решенията както по настоятелен, по този начин и по персонални въпроси.

Не обръщайте внимание на това, което другите могат да кажат или мислят; давайте напред и приемете, че една от вашите добродетели е да бъдете достоверни.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете деликатни – 18, 19

Скорпион – Тази седмица шансът ви ще се усили. Ще бъдете цялостни с сила и мощ. Опитайте се да ги вложите в нещо положително и потребно. Проектите, които предприемете ще имат повече благоприятни условия да стартират да се материализират заради астралната вълна, която ще благоприятства вашия знак.

Като цяло всичко се случва постепенно, само че в градивна посока. Не форсирайте събитията. Прекалено се тревожите за незначителни неща.

Тази седмица ще бъде значима за професионалното развиване или хората на бизнеса. Можете да получите значима информация или оферти за работата, които би трябвало да обмислите.

В любовта ще останете доста постоянни с колегата си, само че внимавайте да не го задушите.

Благоприятни дни – 18, 19, 23

Бъдете деликатни – 20, 21, 22

Стрелец – Пълнолунието в понеделник ще бъде във вашият знак. Това е комплицирано влияние, само че не го считайте за отрицателно, защото ви оставя място за прогрес и реализиране на задачите си.

Може да останете разочаровани от хора, които са ви дали обещание помощ и не са ви я дали или едно от вашите разочарования може да бъде някой, който търси единствено изгодите от връзки с вас или разчита напълно на вашата поддръжка и грижа.

В средата на седмицата може да се сблъскате с нуждата да извършите своя избор - действайте умерено, без да бързате.

Възможно носталгията да ви накара да преосмислите доста неща по отношение на живота си.

В живота ви влизат нови усеща, ще се срещнете с нови хора, които ще разсънят вашия интерес.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете деликатни – 23

Козирог – Седмицата ще бъде извънредно продуктивна, наситена с разнообразни събития. Планетарното нареждане ще ви спонсорира с повече ментална изясненост и с повече сила, с цел да развиете дейностите си в цялост.

Решенията ще бъдат по-ясни и ще усилят творчеството ви. Преди да започнете да действате, би трябвало добре да обмислите всичко до най-малкия подробност.

Избягвайте директна борбата и проявявайте повече приемливост в връзките с другите.

Отдайте се на колкото се може повече усамотение през тази седмица и се насладете на самотни занимания. Това не е, че не желаете да сте към другите или не харесвате компанията им - просто ви е нужно малко време, с цел да преработите мислите си.

Благоприятни дни –23

Бъдете деликатни – 18, 19

Водолей – Когато става въпрос за работата, бъдете доста умерени и се придържайте към отговорностите си. Можете да осъзнаете невъзможността да приложите някой от проектите си, които към момента смятате за действителни за реализиране.

Ще бъдете по-отворени и другарски настроени към появяването на нови хора в живота ви. Ще избягвате обаче хора, които ви оказват напън със своите прищявки или предпочитание да ви ангажират с злословия. Такъв напън може даже да ви накара да охладите връзката си с някой, с който не се чувствате удобно.

Трудностите наподобяват по-големи, в сравнение с са в реалност.

Здравето ви е положително, само че би трябвало да се отпуснете малко от напрежението и терзанията в другите области.

Благоприятни дни –17

Бъдете деликатни – 20, 21, 22

Риби –Това е добър миг да изразите това, което мислите и чувствате на тези хора, които ви интересуват. Семейството и обичаният човек ще се трансфорат в цитадела, която ще ви помогне да оцелеете при всевъзможни стихии.

Трябва да обърнете внимание на някои проблеми, които биха могли да обиден здравето ви. Ако имате болки в гърба, ще би трябвало да посетите експерт, с цел да сложите завършек на този дискомфорт.

От друга страна някои ще имат податливост към отрицателна настройка и меланхолия. Търсете другарство, наслада в живота, обич и любов от тези, които обичате и които ви обичат. Един добър диалог и приятна компания ще бъдат задоволителни, с цел да се измъкнете от меланхоличните положения.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете деликатни – 17, 23

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР