Тази седмица Rare анонсираха края на успешно проведените алфа тестове

...
Тази седмица Rare анонсираха края на успешно проведените алфа тестове
Коментари Харесай

Изгледайте час от геймплея на Sea of Thieves

Тази седмица Rare анонсираха края на сполучливо извършените алфа проби на Sea of Thieves. Заедно с това, студиото разгласи, че всеки взел присъединяване в тях ще получи непосредствено достъп до бета тестванията и специфичен аватар за форума на играта, който да оповестява, че той е взел присъединяване в първите тествания на играта. Освен това, разработчиците разгласиха цялостен час от геймплея на Sea of Thieves. Играта наподобява извънредно и в случай че сте почитатели на пиратската тема, няма подозрение, това ще е вашата игра. По време на The Game Awards стана ясна и датата на излизане на играта: 20.03.2018, като към този момент е налична за предварителна поръчка.

Тези, които закупят авансово играта ще получат достъп до закритата бета и специфичния пакет Black Dog Pack, който ще предложи изключителни аксесоари, облекла и предмети.

IGN съобщи също тази седмица, че Titan Comics и Microsoft сплотяват сили за стартирането на комикси по играта, които ще се появят към излизането на играта и ще описват за два екипажа пирати, поделящи общо минало и секрети, които се впускат в търсенето на морско богатство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР